2022

Korte lockdown

Net zoals vorig jaar zitten we vanaf 1 januari opnieuw in een lockdown. Gelukkig een heel stuk korter dan in 2021. Op 15 januari zijn de velden weer vrij. Op zondagmiddag de 16e kunnen we al in de sporthal terecht. Ter compensatie boeken we de sporthal nog een paar keer op zondagmiddag.

Jaarvergadering

Even zag het er naar uit dat we onze jaarvergadering op 25 februari opnieuw via het Zoom-scherm moesten houden. Maar net op tijd besloot het kabinet versoepelingen door te voeren. We konden gewoon vergaderen. In de kantine. Zonder de anderhalve meter, zonder mondkapje en zonder QR-code. En met een biertje, met borrelhapjes, in de vanouds gemoedelijke sfeer, met een rapport over een positief afgesloten seizoen en het zicht op voldoende spelers en middelen om straks een nieuw seizoen te kunnen beginnen.

Seizoeneinde

We hebben het seizoen gelukkig gewoon uit kunnen spelen. Op vrijdag 15 juli de laatste speeldag in Lewenborg. En een weekje eerder, op zaterdag 9 juli hadden we onze seizoenafsluiting. We gingen op zaterdagmiddag naar Tolbert. Daar hebben we ons in groepen verdeeld en vrijwillig op laten sluiten in een cachot. De bedoeling was om daar met behulp van de nodige slimheid uit te ontsnappen. Helaas, slechts één groep kreeg dat voor elkaar. De rest moest ‘bevrijd’ worden.

Aan het eind van de dag was er minder geslepenheid nodig. Alhoewel…., de bbq-master had voorafgaand aan de tuinparty in Norders Smikkel- en Smulhof wel degelijk zijn mes gewed om alle hapjes op maat te snijden. Het werd een gezellige avond. 

Zomerbadminton Kardinge