Competitie in Coronatijd

Competitie gestopt.

Medio januari heeft de badmintonbond besloten om de competitie definitief niet meer uit te spelen. De competitie lag al een paar maanden stil. Het is nu duidelijk dat het niet meer gaat lukken om de competitie op een goede manier af te ronden. Volgend seizoen nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Competitie in seizoen 2020/2021

We hebben voldoende aanmeldingen gekregen om een competitieteam te vormen. Ook het nieuwe seizoen blijft het bij één team. Dit team speelt weer in de zevende divisie. Dit zal vreemd klinken. Ons team is in seizoen 2019/2020 immers gedegradeerd. Maar om lange reistijden te vermijden (noordelijke teams in de achtste divisie spelen zelfs in Twente) hebben we opnieuw ingetekend in dezelfde divisie. Dit is toegestaan. Het team is ingedeeld in een poule met teams uit: Groningen, Assen en Pekela.

Het nieuwe team bestaat uit zes vaste spelers. Daarnaast hebben twee spelers zich opgegeven om eventueel in te vallen. Een verrassing in dit team is Dennis. Hij speelt nu drie jaar bij ons en wil als jongste lid van de club aan de competitie beginnen. Een mooie uitdaging.

Dames: Suzan Elsinga, Annejoke Luiting, Ida van der Veen
Heren: Samuel Curt, Bart van Wees, Dennis de Vries
Invallers: Bart Gorissen, Thom Brouwer.

Wedstrijddata

De poule waar wij in spelen is klein. Twee teams hebben zich nadat de indeling klaar was alsnog teruggetrokken. Dus spelen we maar een kort programma. Dat hadden we liever anders gezien ….

DagDatumTijdThuisUit
Zondag20 september14:00AMORBCL
Zondag4 oktober13:00BOPBCL
Zaterdag31 oktober14:00BCLAssen
Zaterdag7 november14:00BCLBannink-Mach
Zaterdag14 november14:00BC-GO!BCL
Zaterdag5 december14:00BCLAMOR
Zaterdag9 januari14:00BCLBOP
Zaterdag16 januari10:00Bannink-MachBCL
Zondag24 januari14:00BCLBC-GO!
Zaterdag30 januari10:00AssenBCL