Amelandweekend 2020

We gaan weer naar De Boekanier in het duinpannetje van Nes. Het weekend is van 28 tot en met 30 augustus. Toch nog met de groep op stap. Ook in Coronatijd. De risico’s op Ameland zullen niet anders zijn dan in de stad. De accommodatie heeft 12 slaapkamers. De bezetting per slaapkamer zal niet groter zijn dan 2 personen. Toiletten en doucheruimtes zitten aan beide kanten van het gebouw. Keuken en woonruimte zijn ruim opgezet, voldoende groot en goed te ventileren. We zullen zoveel mogelijk buiten verblijven. In de accommodatie zorgen we voor voldoende waarschuwingen zodat onze aandacht voor de 1,5 meter niet verslapt.

Er is onlangs contact geweest met de beheerder van onze groeps-accommodatie (de Boekanier) over de veiligheidsmaatregelen. Hangen er afbeeldingen om te attenderen op Coronamaatregelen? Jazeker. Staat overal handzeep? Jazeker. Zijn alle slaapvertrekken geopend om de gasten optimaal te kunnen verspreiden? Jazeker.

We streven naar een maximale deelname van 24 personen zodat nergens meer dan twee mensen een slaapkamer bezetten. Opgave kan nog steeds maar wacht daar niet te lang mee.

We hebben momenteel 16 deelnemers op de lijst staan. Dat betekent dat er nog een paar bij kunnen. Via deze link krijg je een impressie van ons verblijf daar. Informatie en aanmelding bij Edwin: edwin.van.den.berg19@gmail.com.

↑ geplaatst 15/07/20

Vanwege het grote succes in de afgelopen jaren gaan we ook nu weer naar Ameland. Het is een weekend vol sportiviteit, ontspanning en vooral veel plezier. Net als vorig jaar verblijven we in De Boekanier (1½ km van de veerhaven). Dit is een groeps-accommodatie in de duinen aan de rand van Nes. Het dorpscentrum en de sporthal liggen in de buurt (1 km). Het huren van een fiets is niet per se nodig. Maar een fiets zorgt wel voor meer mobiliteit op dit Waddeneiland. Je kunt badminton spelen op zaterdag en zondag van 10.00 tot 12.00 uur.

Per persoon betaal je € 65 voor: 2 x badminton, 2 x ontbijt, 2 x lunch, 1 x avondmaaltijd (zaterdag) en frisdrank, wijn, bier, chips en noten. Bijkomende kosten: de reis naar Ameland (auto of bus en veerboot) en op vrijdagavond uit eten in het dorp. Als je alleen mee wilt voor het plezier maar niet voor het badminton, zijn de kosten € 58 per persoon.

↑ geplaatst 03/03/20