Ameland 2021

Het Ameland-weekend is van 27 tot en met 29 augustus.

Vanwege het grote succes in de afgelopen jaren gaan we opnieuw naar Ameland. Het is een weekend vol sportiviteit, ontspanning en vooral veel plezier. We gaan naar De Boekanier in het duinpannetje van Nes. Dit is een groeps-accommodatie in de duinen aan de rand van Nes. Het dorpscentrum en de sporthal liggen in de buurt (1 km). Het huren van een fiets is niet per se nodig. Maar een fiets zorgt wel voor meer mobiliteit op dit Waddeneiland. Je kunt badminton spelen op zaterdag en zondag van 10.00 tot 12.00 uur. De accommodatie heeft 12 slaapkamers. Toiletten en doucheruimtes zitten aan beide kanten van het gebouw. Keuken en woonruimte zijn ruim opgezet, voldoende groot en goed te ventileren. We zullen zoveel mogelijk buiten verblijven. In de accommodatie zorgen we voor voldoende waarschuwingen om onze aandacht voor de 1,5 meter niet te verslappen.

We streven naar een maximale deelname van 24 personen zodat nergens meer dan twee mensen een slaapkamer bezetten. Opgave kan nog steeds maar wacht daar niet te lang mee.

Per persoon betaal je € 72,50 voor: 2 x badminton, 2 x ontbijt, 2 x lunch, 1 x avondmaaltijd (zaterdag) en frisdrank, wijn, bier, chips en noten. Bijkomende kosten: de reis naar Ameland (auto of bus en veerboot) en op vrijdagavond uit eten in het dorp. Als je alleen mee wilt voor het plezier maar niet voor het badminton, zijn de kosten € 67 per persoon. We hebben nu 14 deelnemers op de lijst staan. Er kunnen dus nog een paar mensen bij. Informatie en aanmelding bij Edwin: edwin.van.den.berg19@gmail.com.

↑ geplaatst 31/07/21