Tarieven

Contributie
De basiscontributie geeft je het recht om op onze vaste vrijdagavond in Sporthal Lewenborg te spelen. Daar spelen we vanaf september t/m juni. Daarnaast kennen we een paar toeslagen. Gevorderde spelers (competitieniveau) kunnen extra spelen op donderdagavond in de periode september t/m januari. Competitiespelers betalen een toeslag voor het competitiespelen en voor de extra speelfaciliteiten op donderdagavond. De spelers die uitkomen in zevende en achtste divisie betalen minder omdat zij met de kunststof shuttle spelen. Spelers die hoger spelen betalen meer vanwege het gebruikmaken van veren shuttles tijdens training en competitie.

Basiscontributie € 132,50
Toeslag donderdag € 35,00
Toeslag competitie kunststof shuttles € 60,00
Toeslag competitie veren shuttles € 107,50

Strippenkaart
Je kunt ook bij ons spelen met een strippenkaart. Je koopt als het ware het recht om een aantal keren te spelen. Om kennis te maken met de vereniging kun je eenmalig een kennismakingskaart nemen. Daarmee kun je 8 keer spelen (1 jaar geldig). Daarnaast hebben we nog onze strippenkaart. Vooral bedoeld voor spelers die zo af en toe mee willen spelen op vrijdagavond. Daarmee kun je 12 keer spelen (2 jaar geldig).

Proeflidmaatschap € 25,00 (8 keer)
Strippenkaart-lid € 60,00 (12 keer)

Ten Boer
In de periode februari t/m augustus kunnen gevorderde spelers (competitieniveau) terecht in de Tiggelhal in Ten Boer. De tarieven:

Alle avonden € 50,00
Zomerperiode € 17,00

Tarievenaanpassing
Alle tarieven voor seizoen 2019-2020 worden aangepast. Deze aanpassing zal ongeveer eind mei op deze site worden gepubliceerd.

 

Badmintonclub Lewenborg
Bankrekening NL82INGB0002122456
Groningen