BCL doet mee aan AH-Sportactie 2018

Na het succes van de AH-Sportactie vorig jaar doen we ook in 2018 weer mee met de Sportactie van AH. 

We bieden AH-klanten die beschikken over ‘Sportcredits’ de kans om met ons kennis te maken. Een Sportcredit verdien je bij AH door in de tweede helft van september zegeltjes te sparen bij het boodschappen doen. Als je genoeg zegeltjes hebt geplakt biedt AH jou de mogelijkheid om een kijkje te nemen bij een sportclub. BCL is één van die clubs waar jij met een Sportcredit welkom bent.

Je kunt bij ons kiezen voor een gratis badmintonintroductie voor beginners of voor het gratis meespelen voor gevorderden. Bij ons kom je kennismaken met badminton in Sporthal Lewenborg. Voor zowel de beginners als voor de gevorderden gebeurt dat in een serie van drie opeenvolgende vrijdagavonden.

Beginners krijgen uitleg over de spelregels en leren een paar basisprincipes om de sport te kunnen beoefenen. We beginnen met simpele oefeningen en al op de eerste avond speel je een badmintonpartijtje. Ook de tweede en derde avond volg je een eenvoudige oefenreeks die je met een partijtje van twee tegen twee spelers afsluit. De avonden beginnen om 20:00 uur en om 21:15 is de afsluiting.

Gevorderden krijgen de gelegenheid om mee te spelen met de gevorderde spelers van onze vereniging. Als gevorderde speler ben je in staat om zowel een goede mixpartij als een goede dubbelpartij te spelen op een redelijk intensief niveau. Voor deze spelers bieden wij de mogelijkheid om twee uur mee te doen. Dat is van 20:00 tot 22:00 uur.

De eerste serie start op 5 oktober en eindigt op 19 oktober. De tweede serie volgt een maand later: van 2 november tot 16 november. Opgeven met je Sportcredit doe je via de inlog die je van AH krijgt. Het aantal plaatsen is beperkt dus wees er wel snel bij.

Na drie avonden krijg je al een redelijke indruk van onze sport en onze club. Genoeg om te weten of dit iets voor jou is of dat je beter iets anders kunt gaan proberen. Als het je wat lijkt om er mee verder te gaan kun je bij ons aansluitend een proefperiode volgen voor 25 euro. Die periode bestaat uit 8 vrijdagavonden van 20:00 tot 22:00 uur. Beginners krijgen daarvoor een uur training en een uur vrij spelen. Gevorderden krijgen twee uur vrij spelen.