Competitie 2017-2018

Eerste team heeft verrassend goed gepresteerd in seizoen 17-18
Alle teams zijn nu uitgespeeld. Het derde team heeft dit seizoen matig gespeeld. De leeftijd begint toch te tellen. Het eerste en tweede team hebben goed gepresteerd. Ze bereikten de tweede (team 1) en derde (team 2) plaats. Vooral de tweede plaats van ons eerste team was een verrassing. Zij zijn vorig jaar naar deze klasse gepromoveerd en hun focus was gericht op  lijfsbehoud; niet degraderen. Dat zij zo hoog eindigden zegt misschien iets over de andere teams in de eerste klasse. Maar wij houden het er op dat hier hun eigen kracht de boventoon heeft gevoerd. Dus geen kampioenen dit seizoen, wel prima prestaties.

Het eerste team
Marina van der Beek
Annejoke Luiting
Ronald Groeneweg
Jos Seggers
Auke Gerritsma

Het tweede team
Annie Woudstra
Suzan Elsinga
Johan Norder
Peter Poortinga

Het derde team
Ida van der Veen
Marijke Faas
Ben van den Berg
Bart van Wees
Willem Dijksterhuis