Competitie seizoen 2016-2017

BCL-team 1 gehuldigd op vrijdagavond 10 februari 2017

De spelers van ons eerste team trokken een brede grijns op vrijdagavond 10 februari. Zij werden in de bloemetjes gezet. Een week eerder – vrijdagavond 3 februari – werden zij de kampioen in de 2e klasse van District Noord. Toen speelden zij een spannende wedstrijd in onze eigen hal in Lewenborg tegen de concurrent voor de titelplaats: De Wadden uit Harlingen. BCL-1 won dit onderlinge duel met 6-2. Uiteindelijk wonnen ze 9 van de 12 wedstrijden in deze competitie. In totaal behaalden ze 65 wedstrijdpunten. De nummers twee en drie van deze poule kwamen niet verder dan 57 en 56 punten. Dus in het nieuwe seizoen naar de eerste klasse in District Noord.

Jos, Marina, Auke, Annejoke, Akash: gefeliciteerd!

De teamindeling van BCL zag er voor het seizoen 2016-2017 als volgt uit.

1e team
Akash Verma
Annejoke Luiting
Auke Gerritsma
Jos Seggers
Marina van der Beek

2e team
Annie Woudstra
Cindy Witteveen
Fried Denninger
Johan Norder
Marlies Krikke
Peter Poortinga

3e team
Bart van Wees
Ben van den Berg
Ida van der Veen
Marijke Faas
Suzan Elsinga
Willem Dijksterhuis