Seizoenafsluiting op zaterdag 1 juli 2017

Op vrijdag 30 juni spelen we dit seizoen voor het laatst. De dag daarna sluiten we af met wadlopen. Wadlopen? Ja wadlopen, binnensporters willen ook wel eens naar buiten. Dom doorstappen in zon, zand en water. Niets anders om je heen. Hooguit een stel medeveroordeelden die het tij moeten zien voor te blijven. Je schijnt er een ultieme beleving aan over te houden. Wel gezellig ….

’s Avonds sluiten we af met een barbecue bij Cindy.

Deelnemers betalen voor het wadlopen 34,50 (inclusief boottocht heen en terug en consumptie na afloop op een terrasje op Ameland) en voor de barbecue 7,50 (drankjes zelf meenemen, flesjes bier zijn wel voorradig en voor 60 cent per flesje te krijgen). Als je nog mee wilt met wadlopen of de barbecue wilt bezoeken, geef dit dan nog snel even door aan Edwin vd Berg: edwin.van.den.berg19@gmail.com